A Hikvision legújabb NVR 5.0-ás kezelőfelülete

A Hikvision legújabb NVR 5.0-ás kezelőfelülete

Az NVR kezelés teljesen új szintje

 

A Hikvision NVR-jei folyamatosan fejlődnek. Az NVR 3.0 kezelőfelület felszerelte a videóbiztonsági menedzsmentet az alapokkal, mint például alap-eszközbeállítások, élő nézet, nehézkes visszajátszás és videókimentés. Amikor az NVR 4.0-ra fejlődött, az AI funkció frissítésére és pontosítására fordította a figyelmet. Most a Hikvision NVR 5.0 a hagyományos NVR-ről az AIoT NVR-re (Artificial Intelligence of Things) történő innovatív váltást vezeti a videotechnikában. Az AIoT NVR mint tartományközpont, intelligens platformot és könnyen kezelhető alkalmazásokat biztosít, új ajtót nyitva ezzel az AIoT új korszakába.

 

Kiemelt funkciók:

 • Intuitív élő nézet
 • Gyorsabb lejátszás
 • Vizualizált valós idejű riasztás és reagálás
 • Automatikus határvédelem integrálása
 • Intelligens csatlakozási képesség
 • Intelligens audio- és videókapcsolatok biztosítása
 • Kezeléshatékonyság javítása
 • Riasztáskezelések támogatása
 • Zökkenőmentes integrálhatóság az alkalmazások széles skálájába

A Hikvision NVR 5.0 megújítja a platformot, így integrálódva különböző alkalmazásokba, és vezetve az innovatív változást a hagyományos rögzítőkről az AIoT NVR-re.

Az NVR 5.0 frissítő termékélményt nyújt a felhasználók számára az intelligens műveletekkel. Zökkenőmentes felhasználói felületet kínál a három alapvető szempontnak: intuitív élő nézet, gyorsabb és intelligensebb lejátszás, valamint vizualizált valós idejű riasztás és reagálás.

Az intelligens műveletek mellett az új firmware-ek az NVR 5.0 rögzítőbe épített következtetési algoritmus segítségével automatikus határvédelmet és „öntanulást” is integrálnak. Az „öntanuló” peremvédelem önműködő – így nincs szükség kézi beavatkozásra. Az automatikus algoritmus jelentősen javítja a pontosságot és csökkenti a téves riasztásokat.
 

De mégis milyen eszközökre telepíthető?

 • M széria
 • DeepinMind M széria
 • I széria AcuSense (E)

Az NVR 5.0 emellett intelligens csatlakozási képességeket is kínál (third-party software), így lehetővé téve a közvetlen hozzáférést az eszközök széles köréhez, és javítva a konvergenciafunkciókat. Ezenfelül intelligens audio- és videókapcsolatot biztosít az azonnali reagáláshoz, adattároláshoz és a védelemhez, valamint támogatja a riasztáskezeléseket is.
 

Az NVR 5.0-t úgy tervezték, hogy az új firmware segítségével zökkenőmentesen integrálható legyen az alkalmazások széles skálájába, megfeleljen a különböző elvárásoknak és javítsa a kezeléshatékonyságot. Ezek az alkalmazások növelik az 5.0-ás NVR-ek képességeit és sokoldalúságát változatos környezetekben. Ide tartozik a be- és kilépések kezelése, a time & attendance funkció támogatása, valamint az utasáramlás és időzített fényképezés területén nyújtott szolgáltatások fejlesztése is.

Frissítsd mielőbb eszközeidet az új 5.0 firmware-ekkel, hogy élvezhesd az új, izgalmas és egyben hasznos funkciókat!

Megjelenés kezdete: 2024.04.09.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.