Beléptetőkapu a Hikvision portfoliójában

Beléptetőkapu a Hikvision portfoliójában
 

Új piaci szegmensre lépve, integrált arcfelismerő (MinMoe) és QR kód olvasó technológiával rendelkező, „egykábeles”, 30/60 ember/perc áteresztési kapacitású, 12 millió nyitás-zárás munkamenet kiszolgálására képes, rozsdamentes acél házzal rendelkező okos-beléptetőkapukat dobott piacra.
 

A cég megállapítása szerint ezzel könnyedebbé, gyorsabbá és költséghatékonyabbá válhat ezen megoldások telepítése (hiszen nem két különálló technikát telepíteni és összehangolni), s elejét lehet venni az esetleges, biztonsági „együttműködési problémáknak”. A Hikvision illetékesének elmondása szerint, az új, „beszorulás” és „vonatozás” érzékelés funkciókkal rendelkező beléptetőkapuk a karbantartás folyamatát is jelentősen egyszerűsítik, köszönhetően öndiagnosztikai funkciójuknak. A diagnosztika eredményeit megjelenítő webes felületről egyszerűen leolvasható, mely részegységnél keletkezett probléma (azaz, nem szükséges a telepítés helyszínére kiszállni); mindemelett a hibakódok a kapuk LED kijelzőjén is megjelennek. A látogatószámlálás / visszapasszolás-gátlás funkciókkal rendelkező kapuk memóriája 50 000 arc, 250 000 azonosítókártya adatának és 1M be-/kilépési naplóbejegyzés tárolására képes. A Hikvision menedzsment platformjának köszönhetően az új beléptetőkapuk összeköthetők egyéb vagyonvédelmi eszközökkel és rendszerekkel. Végül, de nem utolsó sorban, a kapuk LED kijelzői támogatják „egyéb” üzenetek, hirdetések megjelenítését is.

Megjelenés kezdete: 2023.05.19.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.