Detektor díjat nyert a Hikvision Thermal és Optical Network Turret kamerája

 

A zsűri a Hikvision kamerájáról az “Alarm & Detection” kategóriában az alábbiak szerint nyilatkozott: “ Az okos megoldások kombinációinak, a termikus és optikai technológiáknak köszönhetően a Hikvision-nek sikerült a maga nemében egyedülálló megoldással előállnia a korai érzékelés és optimális teljesítmény területén.”

Marcel Wiechmann, a Hikvision Europe hőkamera termékcsoport menedzsere vette át a díjat az eseményen. “A Hikvison megtiszteltetésnek veszi az elismerést. A Thermal & Optical Network Turret Kamera júlisuban vált elérhetővé a piac számára, azzal a céllal, hogy egy esetleges tűzesetnél segítse a biztonsági szolgálatokat már az előtt, mielőtt a tűz valóban terjedésnek indul. A termék költség haténkonysága is jelentős a tűzvédelmi rendszerek piacán. Nagy örömünkre szolgál, hogy a terméket ilyen elimeréssel fogadta a biztonság technikai szakma.
 


 

A díjazott Hikvision DS-2TD1217-2/V1 hőkamera gyors tűzérzékelést biztosít beltéren, melynek alapja a bispektrális technológia, a kamera mind a kibocsájtott hősugárzást, mind a látható tartományban keletkező információt feldolgozza. A két külön képadat egyesíthető (a kép-fúzió opció segítségével), vagy akár kép a képben funkcióval is megjeleníthető. Fontos tulajdonság, hogy a hőkamera azonnali riasztást ad, ha a megfigyelt környezet hőmérséklete egy adott szint főlé emelkedik, így a beavatkozás a területen gyorsabban lehetővé válik.

Érdekesség, hogy a kamera külön képfeldolgozó processzort tartalmaz a Hikvision Deep learining technológia számára, ez biztosítja a folyamatos beltéri videófelügyeletet és a még hatékonyabb behatolásjelzést.
A dupla funkció – tűz érzékelése és behatolás jelzése – kifejezetten alkalmassá teszi az eszközt akár múzeumok, raktárak, adatközpontok vagy irodák védelmére.

A Detektor International díjról:


A Detektor International díj 2019-ben 20 éves, melyet a Detektor International biztonságtechnikai magazin alapított 1999-ben. A díj célja, hogy tájékoztassa a piacot, valamint kiemelje azon speciális termékeket, melyek új funkciókat vagy fejlesztéseket visznek a biztonságtechnika területére.
Az idei díjátadó november 19-én volt a Stockholm Nemzetközi Kiállításon, melyet együtt tartottak a SECTECH szemináriummal Svédországban.

 

forrás: www.securifocus.com

Megjelenés kezdete: 2019.12.05.

Legolvasottabb híreink

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

A Hikvision kibővíti a videófelügyeleti rendszereit

 

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások beszállítója a világ első Deep Learning NVR-jének megjelenését folytatja egy új IP-kamerával.

Bispektrális IP hőkamera és 2 MP színes fix optikás csőkamera

A Hikvision DS-2TD2615-7/10 hőkamerája hatékonyan alkalmazható terület- és tűzvédelmi célokra...