FIGYELEM!

Kedves Partnereink!

Az elmúlt évben a Hikvision előzetesen bejelentette, hogy a Hik-online DDNS (HiDDNS) szolgáltatás meg fog szűnni, de akkor még ennek nem volt pontos időpontja. Nemrég kaptuk az információt, hogy a 2017 óta nem támogatott szolgáltatás 2022.02.22-én végleg megszüntetésre kerül.

 

A Hikvision az új, felhőalapú Hik-Connect szolgáltatás használatát ajánlja, mely ötvözi a korábbi DDNS szolgáltatást a push értesítési rendszerrel. Továbbá telepítői oldalról kiegészíthető a Hik-ProConnect felhőalapú szolgáltatással az eszközök karbantartásának és távoli vezérlésének biztosítása érdekében.

 

 A még Hik-online DDNS szolgáltatást alkalmazó felhasználók eszközeinél egy másik távoli elérés-megoldás választását javasoljuk:

1. Firmware-frissítéssel vagy eszközcserével átállás a Hik-Connect szolgáltatásra
2. Másik ingyenes vagy fizetős DDNS szolgáltatás használata (pl.: No-IP, Dyn)A Hikvision applikációk hatékonyabb fejlesztésének érdekében megszűnik a jövőben az iVMS-4500 mobil applikáció Android és iOS alapú telefonokon is és törlésre kerül az applikációs boltokból.
 

 


A mobil applikációk tekintetében mindig a Hik-Connect-et javasoljuk használatra, mert ez kapja meg mindig a legfrissebb hibajavításokat és fejlesztéseket.

A Hik-Connect alkalmazás továbbra sem érhető el a Google Play Store-ból Android operációs rendszerű telefonokra, de letölthető a Hikvision APP Store-jából.

https://appstore.hikvision.com/

Megjelenés kezdete: 2022.02.23.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.