Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A zsűri így értékelte a kamerát: „intelligens analitika, láthatófény- és hőtechnológia – a Hikvision imponáló megoldása időben észleli a veszélyt, és minden szempontból optimális teljesítményt nyújt.”

 

 

A díjnyertes DS-2TD1217-2/V1 kamera bispektrális technológiája révén villámgyorsan észleli a beltéri tűzeseteket, miközben láthatófény- és hőképeket készít a helyszínről. A kétféle képből illesztett képet készít vagy kép a képben funkcióval jeleníti meg, így a biztonsági személyzet gyorsan beazonosíthatja a tűzfészket. A kamera a megelőzésben is segít: már akkor riaszt, ha a hőmérséklet túllép egy előre meghatározott értéket, ezzel megelőzhető a gyulladás. Ezenkívül a kamera tartalmaz egy beépített GPU-t a Hikvision Deep Learning algoritmusának futtatására, amely támogatja a beltéri felügyeletet és fejlett behatolásjelzést.

Mivel a kamera egyaránt képes tűzérzékelésre és behatolásjelzésre, kiváló beltéri megoldást jelenthet raktárak, múzeumok, adatközpontok és irodák számára egyaránt.

Megjelenés kezdete: 2020.02.05.

Legolvasottabb híreink

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

A Hikvision kibővíti a videófelügyeleti rendszereit

 

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások beszállítója a világ első Deep Learning NVR-jének megjelenését folytatja egy új IP-kamerával.

Bispektrális IP hőkamera és 2 MP színes fix optikás csőkamera

A Hikvision DS-2TD2615-7/10 hőkamerája hatékonyan alkalmazható terület- és tűzvédelmi célokra...