Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

 

Ebben a termékben helyet kapott az ujjlenyomatolvasó a kártyaolvasó, egy 2 Megapixeles kamera és egy QR kód olvasó kifejezetten RBNB (lakás kiadás) alkalmazásra. Ráadásként kaputelefon kültéri egységként is alkalmazható, valamint kaputelefon rendszerhez is illeszthető. Ez így nagyon erős összeállítás, ami sokféle igény kielégítésére alkalmas!

 


A lehetősségeknek ezzel még nincs vége. A terminál nem csak kicsi (22 x 8 x 4cm) de okos is. Képes mobil applikációs kapcsolatra a Hik Connecttel. Tápellátás szempontjából mindössze 12V 3A-ra van szüksége a terminálnak. A hálózati kapcsolat pedig 2,4 Ghz-es Wifi-in is történhet. Így egy meglévő, elavult kaputelefonnal rendelkező ügyfelet, egyenesen a jövőbe tudunk röpíteni.

Az eszköz beállításához az IVMS 4200 kliens szoftver áll rendelkezésre

Felhasználók hozzáadása:

A Hikvision DS-K1T501SF terminálhoz könnyedén, távoli kapcsolat segítségével adhatunk hozzá felhasználókat. A felhasználókhoz képet is társíthatunk, meglévő kép betallózásával, webkamera használatával, illetve az eszköz saját kamerájának a segítségével is.

Igazi ritkaság, hogy a hozzáférés érvényeségét előre meghatározhatjuk, mégpedig másodpercre pontosan!

Kártyát három féle képen adhatunk hozzá. Usb-s olvasóval, az eszköz saját kártyaolvasóján keresztül vagy manuálisan begépelve. Biztonsági szintet növelő extraként az olvastatásnál beállíthatunk egy biztonsági kódot is, 1-100 ig. (Ehhez szükséges, hogy az olvasó támogassa az M1-es kártyatitkosítást) Ujjlenyomat felvitelénél külső usb-s olvasót használhatunk, vagy az eszközön keresztül olvastathatunk.

QR kódot a feltanított kártya számából generálja a program, amit így könnyedén és gyorsan, emailen keresztül is eljuttathatunk a tulajdonosához. Beszédes számok következnek. Mire elég a memória (128GB SD kártya) és mit dolgoz föl a 32 bit-es processzor? Összesen 50.000 kártya felvitelére, 200.000 esemény és 5000 ujjlenyomat tárolására képes a kis szerkezet. Kártya és ujjlenyomat memória tekintetében több mint elég; talán eseménymemóriában lehetne kicsit erősebb a készülék, de ha még ennél is több kell akkor ott a lehetőség a beléptető rendszerbe kötésre.

Teljes értékű megfigyelő kameraként is alkalmazható! Az eszközbe integrált kamera (2MP) kevés fény mellett is minőségi képet produkál és alapvetően két fő felhasználási módja van. Fel lehet venni az eszközt Hikvision NVR-be, mint IP kamera, így folyamatos, vagy mozgás alapú felvételt tudunk készíteni a megfigyelt területről.

Önálló kaputelefon kültéri egységként is használható! A kamera optikája széles látószögének köszönhetően nagy mozgásteret enged az eszköz elhelyezésénél. Még látszólag kedvezőtlen telepítési magasságból is képes jól értékelhető képet adni. (A terminál a második generációs beltéri egységekkel képes tökéletes kapcsolatra)

Hab a tortán a mobil applikációs felület - Hikconnect - ahol kaputelefonként definiálva a terminált; lehetősségünk van telefonról ajtót vezérelni. Direkt a vezérlés szót használtam és nem ajtó nyitás / zárást, mert az ajtó állandó nyitva vagy zárva tartását is beállíthatjuk az eszközben. Ezzel párhuzamosan készíthetünk pillanatfelvételt és videófelvételt applikációból indított paranccsal.

Bizalommal ajánljuk a DS-K1T501SF –et ami gazdag funkcionalitása és széles körű alkalmazhatósága mellett még ár - érték arányban is nagyon ütős összeállítás.

 

Forrás:https://hikvision-cctv.hu/

Megjelenés kezdete: 2020.05.20.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision új 180 fokos látószögű IP kamerák!

Újító technikai megoldások a Hikvisiontől, amik még pénzt spórolni is segítenek.