Hikvision acusense kamerák

 

Miért fontos a pontos riasztás?

Ha az otthonod biztonságára gondolsz, először a kert és a kerítés jut eszedbe. A cél az, hogy megakadályozzuk az illetéktelen behatolást. A hagyományos felügyeleti rendszerek viszont alkalmatlanok erre. Miért?
Mert vannak ugyan bizonyos képtartalom-elemző funkcióik (pl. mozgásérzékelés, valamint vonalátlépés- és behatolásészlelés), de ezeket elkülönítve használják, és így bármilyen mozgó objektum (pl. állat, árnyék) észlelésekor riasztanak – sokszor tévesen. Emiatt minden esetben ki kell vizsgálni, hogy mi történt, és ez sokszor feleslegesnek bizonyul, ráadásul az azonnali intézkedést is késleltetheti.

 A képtartalom-elemzés funkció pontosságát nagyban növelné, ha képes lenne a valós fenyegetések (pl. emberek, járművek) azonosítására. A Hikvision AcuSense technológiája révén ez elérhetővé válik, így költséghatékonyan védhetjük otthonunkat, vállalkozásunkat és más javainkat.

Pontosabb riasztás – több idő és kevesebb aggodalom


A fejlett képtartalom-elemzés funkcióval és Deep Learning algoritmussal felszerelt AcuSense rendszerek azáltal növelik a biztonságot, hogy hatékonyan észlelik és kategorizálják az embereket, járműveket és más objektumokat. A rendszer nagy pontossággal működik, kiszűri az eső, falevelek vagy más objektumok által okozott téves riasztásokat, és csak emberek és járművek esetén riaszt.

A gyorskeresés funkció lehetővé teszi, hogy riasztás esetén a távfelügyelet vagy a helyi biztonsági személyzet gyorsan és eredményesen tudjon keresni a videóanyagban. A manuális kereséshez képest ez órákkal rövidítheti a folyamatot.

Hatékony riasztás és videófelvételek

Most képzeld el újra a kertedet, amit Hikvision AcuSense technológiával felügyelsz. A videofelügyeleti rendszer „éberen” figyel, amikor a behatoló egy szeles és esős napon beoson a kertbe. Azt hiszi, hogy a rossz időjárás neki kedvez, mert nincsenek szemtanúk a ház körül. De téved!

Amint belép a kertbe, az AcuSense kamera pontos felvételt készít róla, ezzel egy időben értesítést küld a telefonodra, és megjeleníti rajta a kameraképet. Így ellenőrizhető a riasztás, és azonnali intézkedés tehető. A rendszer elhárítja a veszélyt, mielőtt tényleges károk keletkeznének.

A teljesen integrált videofelügyeleti rendszer éjjel-nappal rögzíti a felvételeket – és mindezt könnyedén követheted a Hik-Connect alkalmazáson keresztül. A fontos eseményeket könnyen megtekintheted akár a videoriasztással együtt is.

Főbb tulajdonságok:

- Téves riasztások kiszűrése – csökkenti az irreleváns objektumok által generált téves riasztásokat, és ezzel nagyban növeli a riasztási hatékonyságot és csökkenti a költségeket;

- Gyorskeresés a videoanyagban – az emberek és járművek osztályozása révén hatékonyabban tud visszakeresni, így az operátoroknak nem kell többé manuálisan keresnie.

- Villanófény- és hangriasztás – a sziréna és a villanófény kombinációja elriasztja a betörőket

- A Hikvision EasyIP és TurboHD termékei közül számos rendelkezik AcuSense technológiával, így tökéletes védelmet biztosítanak gyárak, házak, szállodák és benzinkutak számára – kül- és beltéren egyaránt. Az AcuSense technológiának kamera- vagy rögzítőoldalon kell teljesülnie.

 

Forrás: https://hikvision-cctv.hu/

Megjelenés kezdete: 2020.02.05.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.

Hikvision új 180 fokos látószögű IP kamerák!

Újító technikai megoldások a Hikvisiontől, amik még pénzt spórolni is segítenek.