Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben

Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben

Beléptető eszköz vagy kaputelefon? Nem kell választania!

Többféle lehetőség közül választhatunk a DS-K1T502-es szériában, hiszen összesen négyféle kialakításban érhető el a készülékház. Lényegében az azonosítási lehetőségek tesznek különbséget az egyes típusok között:

DS-K1t502DBFWX: kártya, ujjlenyomat, PIN-kód azonosítása,
DS-K1T502DBWX: kártya, PIN-kód azonosítása,
DS-K1T502DBFWX-C: kártya, ujjlenyomat, PIN-kód, QR-kód, azonosítása,
DS-K1T502DBWX-C: kártya, PIN-kód, QR-kód azonosítása.

 

Mind a négy típus képes egy kaputelefon kültéri funkcióját betölteni. Egy rendszerben maximum 1 db fő kültéri, - és 16 db mellék kültéri készülék lehet. Így összeállítható egy olyan kompozíció, ahol 17 db kültéri eszköz hív beltéri készüléket.

Vegye kezébe az irányítást!


A DS-K1T502-es széria képes akár önállóan is applikációs kapcsolatra a Hik-Connect használatával. Bárhol fogadhatjuk a hívásokat és eldönthetjük, hogy a hívó személyt beengedjük-e vagy sem.

Az applikációt használhatjuk beltéri készülékkel párhuzamosan is, ebben az esetben minden felületen egyszerre fog megjelenni a hívás. Amelyik eszköz először fogadja a hívást, azzal épül ki a kétirányú kapcsolat – ekkor a többi készüléken, vagy applikáción a csengetés abbamarad.

Egy kamera, megannyi lehetőség!

A “-C” megjelöléssel ellátott típusokban (DS-K1T502DBFWX-C és DS-K1T502DBWX-C) integrálva van egy 2 MP kamera. Ez nemcsak a video-kaputelefon funkciónál hasznos, hanem ajtónyitáskor is, a QR-kód beolvasásához.

Sőt! A készülék kameráját felhasználhatjuk a Hikvision IP-kamerarendszer egyik eszközeként is.

DS-K1T502-es széria, a multiplatform!

Az extrák sorát a Wiegand kimeneti lehetőség gazdagítja tovább, mivel ezen a kapcsolaton keresztül csatlakozhatunk a beléptető kontrollerekhez. A Hikvision eszköz használatakor egy adatbázisból kezelhetjük az önálló terminált, mint kártyaolvasó és a kontrollert, mint ajtóvezérlő. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem még költséghatékony is, mert nem kell külön kaputelefonra és beléptető terminálra beruházni.

Az RS-485-ön keresztül köthetünk az 502-es típusra Hikvision kártyaolvasót. Így az áthaladás mind a két irányból megvalósítható kártyával, vagy TAG-el. Továbbá az 502-es széria beépített kártyaolvasója képes olvasni a Mifare M1,- és Desfire kártyákat is (Az M1 kártya a Hikvision titkosítással ellátott megoldása).

Megjelenés kezdete: 2023.11.06.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.