Hikvision eDVR eszközök

Hikvision eDVR eszközök

Zöld úton az energiahatékonyság felé!

A Hikvision piacra dobta legújabb forradalmi megoldását! Az eDVR sorozat egy hatalmas ugrás az energiahatékonyság terén, mivel használata kevésbé környezetszennyező, miközben költségeinken is faraghatunk. Az eSSD technológiájának köszönhetően az energiatakarékos eDVR sorozat hosszabb élettartamú a hagyományos DVR-eknél. A Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkció a videofelvételek keresésének már ismerős, viszont megújult kényelmét és egyszerűségét biztosítja.

Környezetbarát és energiahatékony megoldásAz eSSD technológiának köszönhetően az eDVR sorozat kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos DVR-ek. Ez az energiahatékonyság pedig nemcsak a pénztárcánknak, hanem a környezetnek is kedvez. Az eDVR energiafogyasztása mindössze 5,42-5,82 watt lehet, míg a hagyományos DVR-ek általában 9,48-11 wattot fogyasztanak. A felhasználók évente 40-45 kWh energiamegtakarítást érnek el készülékenként, ami 3000 okostelefon-töltésnek felel meg.


A Beágyazott SSD előnyei


A beágyazott meghajtó megfelelő rögzítést biztosít, kiegyensúlyozott teljesítmény mellett. A felhasználók pénzt és időt takarítanak meg, mivel nincs szükség HDD telepítésére, viszont a kibővített kapacitással jobb DVR-teljesítményt élvezhetnek.

Emellett a Hikvision úgy tervezte meg az eDVR termékcsaládját, hogy szélsőséges működési körülmények között is megfelelően lássa el feladatát. Az eszközök ütésállóbbak, jobban tűrik a rezgéseket, valamint kisebb valószínűséggel merülnek fel mechanikai problémáik.

Videóelemzés felsőfokon!

A Hikvision lenyűgöző funkciókkal ruházta fel az eDVR-t, ami maximalizálja a videómegfigyelést.

Az eszközök Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkcióval rendelkeznek. Ez lehetővé teszi az ember- és járműérzékelést, rendkívül nagy pontossággal, miközben a téves riasztások száma minimalizálódik. Felhasználóként a valódi fenyegetésre összpontosíthatunk, mivel a rendszer kiszűri a veszélytelen mozgásformákat — például az állatok vagy lehulló falevelek által kiváltott aktivitásokat.

Optimalizált tárhelykihasználtság


A Hikvision Scene-Adaptive Bitrate Control technológia segítségével az eDVR optimalizálja a tárhely kihasználtságát. Ez a funkció intelligensen meghatározza, hogy mennyire fontosak az adott felvételek, és ennek megfelelően változtatja a bitrátát.

Amikor az eDVR elemez egy nagy komplexitású jelenetet (azaz több mozgást tartalmazó képkockákat), magasabb bitrátát rendel hozzá a nagyszerű videóminőség biztosítása érdekében. A kevesebb mozgó objektumot tartalmazó vagy egyáltalán nem mozgó jelenet sokkal alacsonyabb bitrátájú adatfolyamot generál.

Összegezve, a Hikvision eDVR kompakt kialakítása, fejlett funkciói és környezetbarát felépítése mellett a legjobb adattárolási megoldás kisebb felügyeleti rendszerekhez.

Megjelenés kezdete: 2023.10.05.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.