Hikvision HikCentral

 

A Hikvision előretelepített HikCentral szoftverrel szállítja szervereit, de rendelhető önállóan a szoftver is. Ez utóbbi esetben Windows operációs rendszerrel rendelkező szerverre és kliens gépre van szükség. A PC alapú kliensen kívül böngészőn és mobil alkalmazáson keresztül is el lehet érni a rendszert.

Egyszerű telepítés


A szoftver lehetővé teszi, hogy a hálózaton elérhető valamennyi NVR és DVR felvételéhez hozzáférjünk a megfelelő autentikációkat követően. A menedzsment szerveren néhány gomb nyomást követően minden beállítást át tudunk venni a kamerákról és a rögzítőkről. Ezt követően HikCentral Control Client szoftveren keresztül tudjuk kezelni az eszközöket. Külön felületen ellenőrizhetjük a rendszer működését, itt a kamerák és rögzítők állapotát láthatjuk.

 

Egységes platform


A HikCentral szoftverben lehetőség van a video rendszer komplett funkcionalitásának kihasználására. Például a rendszám olvasásó kamerák központi kezelését, a POS pénztárgép modul megjelenítését, valamint a ember számláló kamerák statisztikai elemzését is el tudjuk végezni a klinesen keresztül.


Intuitív riasztás menedzsment

A szoftverben jól paraméterezhető jogosultsági szinteket, csoportokat hozhatunk létre. A riasztási eseményeknek prioritási sorrendet határozhatunk meg. Ezeknek megfelelően különböző értesítéseket, feladatokat állíthatunk be a meghatározott felhasználóknak. Az azonnali riasztás gyors intézkedést tesz lehetővé az opárátor számára. Ezt nyugtázni tudja, könyvjelzőt tud elhelyezni az idővonalon és archiválhatja is, így később gyorsan vissza lehet keresni az eseményt és biztos, hogy nem kerül felülírásra az adott periódus. A HikCentral-ban lehetőség van több csatornás felvétel kimentésre, amin ráadásul utólagosan privát maszkot is elhelyezhetünk. Az exportálás során titkosíthatjuk a felvételeket, ilyenkor a szükséges lejátszó eszközt is mellékeli program. A kliensen több rétegben lehet térképeket elhelyezni. A több telephellyel rendelkező cégek esetén ez egy rendkívül hasznos funkció, ugyanis áttekinthető képet kapunk a teljes rendszerről.

 

Stabil működés

A rendszer rendkívül üzembiztos. A központi szerveren keresztül a videó streameket központilag is rögzíthetjük hálózati adattárolókra, így duplikálhatjuk a felvételeket. Egy hálózati kimaradás követően a rögzítőkről, SD kártyákról automatikusan feltöltésre kerülnek az ez idő alatt keletkezett adatok. A Rose Replicator Plus szoftverrel fail-over szervert alkalmazhatunk, így az meghibásodás esetén átveszi a HikCentral beállításait és működését.

Megjelenés kezdete: 2018.08.27.

Legolvasottabb híreink

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

A Hikvision kibővíti a videófelügyeleti rendszereit

 

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások beszállítója a világ első Deep Learning NVR-jének megjelenését folytatja egy új IP-kamerával.

Bispektrális IP hőkamera és 2 MP színes fix optikás csőkamera

A Hikvision DS-2TD2615-7/10 hőkamerája hatékonyan alkalmazható terület- és tűzvédelmi célokra...