Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!


Ez egy egyszerű ötlet, de a megvalósítás már ennél összetettebb. Elvégre az időjárás szeszélyei, az erős széllökésektől mozgó növényzet, a kisállatok és a napsugárzás mind-mind téves riasztást generálhatnak.


A Pyronix XD jellemzői:


Az XD kültéri érzékelők olyan technológiai megoldásokkal vannak ellátva, amiket a Pyronix maga fejlesztett ki arra a célra, hogy a fent említett problémákat kiszűrje és garantálják a megbízható kültéri védelmet. Mind térérzékelésnél, mind a függönykarakterisztika esetében 10-12 méteres hatótávolságot biztosítanak az eszközök. Vezetékes vagy vezeték nélküli, magasra vagy alacsonyra szerelhető kivitelben elérhetőek a különböző XD érzékelők. Emellett még mennyezeti és fali tartó is elérhető a telepítés megkönnyítése céljából.
Az eszközökben 2 db PIR érzékelő helyezkedik el, emellé társul egy mikrohullámú érzékelő is. Ez az úgynevezett Tri-Technológia (TT) ami párosul a Pyronix hármas jelfeldolgozó algoritmusával. Ez egy megbízható formája az érzékelésnek elvégre mind a 3 érzékelőnek detektálnia kell a behatolót, csak ezt követően jelez az eszköz. Ezáltal az érzékelők kevésbé vannak kitéve a környezeti behatásoknak és nem fognak annyi téves riasztást generálni.

A növények hajladozásának kiszűrésére ún. „Anti-Sway” analitika került kidolgozásra, ami egy fejlett digitális szűrési módszer, melynek köszönhetően lehetőség nyílik a növényzet mozgását megkülönböztetni az emberi mozgástól. Az érzékelők továbbá IP55-ös szinten időjárásvédettek, hála a vastag polikarbonát háznak és a hermetikusan zárt optikának.
A vezeték nélküli változatokban megtalálható a Pyronix díjnyertes kétirányú rádió technológiája, amivel akár 1,6 km távolság is áthidalható nyílt terepen. Ahol a vezetékelés nehézkes vagy nem praktikus ott az XD nagyérzékenységű antennája garantálja, hogy a küldött és fogadott jelek a lehető legerősebbek legyenek. A frekvenciamodulációt segítségül hívva biztosítható, hogy a jeleken a lehető legkevesebb legyen a zaj.

Az alacsonyra szerelhető XDL12TT-AM és XDL12TT-WE rendelkeznek egy speciális kisállat védelemmel, ami a dupla PIR szenzornak köszönhető. A felső érzékelő kifelé és felfelé, míg az alsó kifelé és lefelé érzékel anélkül, hogy bármelyikük is érzékelne a közöttük elterülő vízszintes síkon. Ez az átfedésmentes megoldás kiegészülve a hármas jelfeldolgozó algoritmussal biztosítja a kimagaslóan jó kisállat védelmet.

Az XD termékek a fent részletezett technológiai megoldásokon kívül számos más igényre is biztosítják a tökéletes biztonságtechnikai megoldást.


Megjelenés kezdete: 2018.04.11.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.