Kétvezetékes moduláris video-kaputelefon

 

A második generációs IP kaputelefon ugyanazzal a foglalattal, ugyanazokból az elemekből áll, mint a korábbi változat, és ugyanúgy moduláris felépítésű, ami rugalmas felhasználást tesz lehetővé.
Amellett, hogy csak két (adat- és táp-) vezetéket használ, a kaputelefon az IP rendszer minden előnyét biztosítja, ezért egyszerű, gyors és költséghatékony a telepítése, valamint az épületet is modernebbé teszi.

 

A Full HD felbontású képek révén tisztán látható az ajtó környéke a beltéri egységen. Az IR kiváló éjszakai videót biztosít, a WDR-nek köszönhetően pedig az erős szembe fény sem jelent számára gondot. Mindez azt jelenti, hogy a beltéri egység képernyőjén jól látható, hogy mi történik a bejárati ajtó előtt, egy mobilalkalmazás segítségével pedig távolról is vezérelhető az eszköz.

A modularitás nagy rugalmasságot ad a rendszernek, a kiegészítő modulok révén az igényeink szerint építhetjük fel a rendszert. A rendszerbe integrálható videofelügyelet, beléptető- és behatolásjelző rendszer, ami sokrétű biztonságot garantál. A kétvezetékes rendszert hálózaton keresztül IP kaputelefonokkal is lehet kombinálni.

Főbb tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű kép
  • Kiváló hangminőség zajos utcákon is
  • Távoli vezérlés mobilalkalmazásról
  • Egyszerű konfigurálás
  • Falra és süllyesztve is szerelhető
  • Hikvision szoftver és alkalmazás
  • Akár 16 kamera is csatlakoztatható a beltéri egységre

 

forrás: www.securifocus.com

Megjelenés kezdete: 2019.08.29.

Legolvasottabb híreink

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

A Hikvision kibővíti a videófelügyeleti rendszereit

 

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások beszállítója a világ első Deep Learning NVR-jének megjelenését folytatja egy új IP-kamerával.

Bispektrális IP hőkamera és 2 MP színes fix optikás csőkamera

A Hikvision DS-2TD2615-7/10 hőkamerája hatékonyan alkalmazható terület- és tűzvédelmi célokra...