Megerősített kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal

 

A legjobb megoldást a hőkamerák jelentik, amelyek számos előnyt biztosítanak:

#1 „Látják” a betörőt rossz fényviszonyok között is


Sötétben, valamint rossz idő esetén a legtöbb hagyományos, láthatófény tartományban működő kamera nem ismeri fel a behatolókat, és így nem is riasztja a biztonsági személyzetet. Ezzel szemben a hőkamerák felismerik az apró hőmérséklet változásokat is, és így észlelik a kerítésen átmászó embereket vagy a határvonalon áthaladó járműveket, még extrém alacsony megvilágítás mellett is.


#2 Ember- és járműészlelés a téves riasztások minimalizálása érdekében


A hőkamerák egy része deep learning algoritmussal különbözteti meg az embereket és járműveket az állatoktól, hulló falevelektől és más, mozgó objektumoktól, amik ennek hiányában téves riasztást okozhatnának. Így csak valós behatolás esetén van riasztás, a személyzet gyorsabban tud reagálni, mivel jóval kevesebb időt vesz igénybe a felvételek elemzése és a téves riasztások kiszűrése.


#3 Hatékonyabb kültéri védelem

 

 

A hőkamerák másik nagy előnye, hogy a hagyományos kameráknál sokkal hatékonyabban látnak távolabbra. Ezáltal a kis és közepes vállalkozások csökkenthetik az anyag- és telepítési költségeiket, valamint kevesebb operátorral is megoldható a rendszer felügyelete.


Kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal


A Hikvision olyan költséghatékony hőkamerákat kínál, amik ideálisak a kis és közepes méretű területek és épületek (lakóépületek, irodaházak, parkolók, gyárak, üzletek, múzeumok) kültéri védelmére.

A Hikvision hőkameráival valós időben észlelhetjük, ha egy személy vagy jármű megsérti a védett területünket, akár rossz látási viszonyok között is. További előny, hogy a hagyományos kameraképeket és a hőképeket egymásra lehet vetíteni, ami biztosítja, hogy betörés esetén rendelkezésre álljanak a szükséges bizonyítékok a jogi és biztosítási eljárásokhoz.https://hikvision-cctv.hu/

 

Megjelenés kezdete: 2020.03.09.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.