Megerősített kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal


A legjobb megoldást a hőkamerák jelentik, amelyek számos előnyt biztosítanak:

#1 „Látják” a betörőt rossz fényviszonyok között is


Sötétben, valamint rossz idő esetén a legtöbb hagyományos, láthatófény tartományban működő kamera nem ismeri fel a behatolókat, és így nem is riasztja a biztonsági személyzetet. Ezzel szemben a hőkamerák felismerik az apró hőmérséklet változásokat is, és így észlelik a kerítésen átmászó embereket vagy a határvonalon áthaladó járműveket, még extrém alacsony megvilágítás mellett is.


#2 Ember- és járműészlelés a téves riasztások minimalizálása érdekében


A hőkamerák egy része deep learning algoritmussal különbözteti meg az embereket és járműveket az állatoktól, hulló falevelektől és más, mozgó objektumoktól, amik ennek hiányában téves riasztást okozhatnának. Így csak valós behatolás esetén van riasztás, a személyzet gyorsabban tud reagálni, mivel jóval kevesebb időt vesz igénybe a felvételek elemzése és a téves riasztások kiszűrése.


#3 Hatékonyabb kültéri védelem

 

 

A hőkamerák másik nagy előnye, hogy a hagyományos kameráknál sokkal hatékonyabban látnak távolabbra. Ezáltal a kis és közepes vállalkozások csökkenthetik az anyag- és telepítési költségeiket, valamint kevesebb operátorral is megoldható a rendszer felügyelete.


Kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal


A Hikvision olyan költséghatékony hőkamerákat kínál, amik ideálisak a kis és közepes méretű területek és épületek (lakóépületek, irodaházak, parkolók, gyárak, üzletek, múzeumok) kültéri védelmére.

A Hikvision hőkameráival valós időben észlelhetjük, ha egy személy vagy jármű megsérti a védett területünket, akár rossz látási viszonyok között is. További előny, hogy a hagyományos kameraképeket és a hőképeket egymásra lehet vetíteni, ami biztosítja, hogy betörés esetén rendelkezésre álljanak a szükséges bizonyítékok a jogi és biztosítási eljárásokhoz. 

Megjelenés kezdete: 2020.03.09.

Legolvasottabb híreink

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

A Hikvision kibővíti a videófelügyeleti rendszereit

 

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások beszállítója a világ első Deep Learning NVR-jének megjelenését folytatja egy új IP-kamerával.

Bispektrális IP hőkamera és 2 MP színes fix optikás csőkamera

A Hikvision DS-2TD2615-7/10 hőkamerája hatékonyan alkalmazható terület- és tűzvédelmi célokra...