Smart Hybrid Light: Éjszakai képminőség, ahogy eddig senki se látta.

Smart Hybrid Light: Éjszakai képminőség, ahogy eddig senki se látta.

Pár éve már jelen van a videomegfigyelés szakterületén a fehér fény, az inframegvilágítás infra szűrővel kombinálva, az alacsony fényérzékenységű szenzorok, illetve a különböző hardveres és szoftveres képjavítási módszerek az éjszakai színes kép érdekében.

A Hikvision mindezen technológiákat tökélyre fejlesztette, kombinálta a nagy megbízhatóságú, AI alapú analitikájával, majd a nagyközönség elé tárta a Smart Hybrid Light sorozatot.

A DS-2CD2347G2H-LIU(eF) IP kamera a Smart Hybrid Light sorozat tagja. Ez a dómkamera, amely a szokásos szolid fehér színű Hikvision kameraházat kapta meg (de fekete színben is elérhető). Szerelése könnyű, természetesen a csomagolásban minden megtalálható hozzá. Az eF betűk újdonságnak számítanak. A Hikvision törekszik a környezettudatosságra, ennek érdekében környezetbarát csomagolású termékeit megjelöli az eF, azaz eco Friendly betűkkel.

A kamera felbontása 4 MP, azaz 2688x1520 pixel. 1/1.8" CMOS, található benne, melynek a fényérzékenysége 0.0005 ux és az objektív F1.0 apertúrával rendelkezik. A kamera elérhető 2.8 és 4 mm es fókusztávú verzióban is. Optikája konfokális, ami annyit jelent, hogy az IR és a látható tartománybeli fény ugyanabban a szögben esik a szenzorra, ezáltal ugyanolyan éles képet ad éjszakai és nappali fénynél is. Az éjszakai megvilágításért a két magas teljesítményű hibrid LED felel. Ez a technológia ötvözi a fehér fényű és az IR LED-eket. A két LED egy modulba van integrálva. Az IR hatótávolság 40 m.

Acusense funkció is természetesen megtalálható a kamerában, és a smart megvilágítás ez alapján működik. Lehetőség van arra a beállításra, ha a kamera embert, vagy járművet érzékel, akkor az IR LED automatikusan átvált fehér fényre, és egészen addig, amíg a célobjektum el nem hagyja területet, és le nem telik az 1 perces türelmi idő, addig marad a fehér fény bekapcsolva.
Aki audiót is szeretne rögzíteni, annak beépített mikrofon segíti a munkáját.
 

Megjelenés kezdete: 2023.10.18.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.