Szintet lép a Hikvision ColorVu

Szintet lép a Hikvision ColorVu

A Hikvision bemutatta ColorVu technológiájának következő, a Super Confocal és Smart Hybrid Light innovációknak köszönhetően jelentősen fejlettebb fényérzékenységgel rendelkező generációját.

Az új technológiáknak köszönhetően a ColorVu élesebb, részletgazdagabb képalkotást kínál, hiszen még gyengébb fényviszonyok („rugalmas és hibrid” megvilágítás) mellett is jelentősen precízebb fókuszálás válik elérhetővé. A Hikvision – hibrid megvilágítás, nagy rekesznyílás és nagyfelbontású optika alkalmazására épülő – ColorVu technológiája 7/24-ben képes színinformációban gazdag képanyag előállítására. A technológiai kihívást az IR és a látható fény közti fókuszeltolódás jelenti, melynek hatékonyabb kezelését teszi lehetővé az új – nagy teljesítményű, f1.0-ás, az optikai fényszórást csökkentő (az IR és látható fény fókuszát a képalkotón gyakorlatilag egy pontra irányító = kon-fokális) objektívre épülő – „Super Confocal” technológia. Az IR/látható fény egyazon a pontra történő fókuszálása segít megelőzni az elmosódást, növeli a megfigyelő „vizuális élményét”, tiszta/élénk képanyagot biztosítva színes és fekete-fehér üzemmódban egyaránt. A Smart Hybrid Light technológia automatikusan képes az integrált IR és látható fényű LED-ek közti váltást vezérelni igazodva a felhasználói elvárásokhoz.

Megjelenés kezdete: 2023.05.15.

Legolvasottabb híreink

Hikvision – Díjnyertes hőkamera

A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

Hikvision acusense kamerák

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek.

Hikvision -minden az egyben- beléptető terminál

A Hikvision DS-K1T501SF túlzás nélkül egy “svájci bicska”, ami megoldást kínál egyből 5+1 beléptetési igényre.