Új mini PTZ kamera, mely a legeldugottabb zugokat is képes megfigyelni

 

 

A kamera praktikus 2.5” optikával van fölszerelve, valamint képes 4x optikai zoom-ra és 16x digitális zoomra is. Kis mérete ellenére nagy felbontást biztosít: 2 és 4 MP kivitelben egyaránt elérhető, rossz fényviszonyok (0,005 lux-ig) mellett is képes színes képeket adni. Az infrával kiegészített modell teljes sötétségben (0 lux) is képes éles képet adni.

 

 


A kamera intelligens analitikák széles palettájával rendelkezik: arc érzékelése, behatolás, vonalátlépés, területre való be- és kilépés, valamint elhagyott csomag észlelése. Ez komoly hozzáadott érték, mellyel személyre szabhatjuk felügyeleti rendszerünket.

További tulajdonságok:
- 120 dB WDR, 3D DNR, területre való exponálás, területre való fókuszálás
- 20 m IR-távolság
- IK10, IP66
- H.265+/H.265 videotömörítés

A kamerát – rugalmas alkalmazhatósága miatt – kiemelkedő kisebb belső terek megfigyelésére (kisboltok, irodák tárgyalói) érdemes telepíteni.

Megjelenés kezdete: 2018.11.15.

Legolvasottabb híreink

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

A Hikvision kibővíti a videófelügyeleti rendszereit

 

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások beszállítója a világ első Deep Learning NVR-jének megjelenését folytatja egy új IP-kamerával.

Bispektrális IP hőkamera és 2 MP színes fix optikás csőkamera

A Hikvision DS-2TD2615-7/10 hőkamerája hatékonyan alkalmazható terület- és tűzvédelmi célokra...