Hírek

A Hikvision legújabb NVR 5.0-ás kezelőfelülete

A Hikvision NVR-jei folyamatosan fejlődnek. Most a Hikvision NVR 5.0 a hagyományos NVR-ről az AIoT NVR-re (Artificial Intelligence of Things) történő innovatív váltást vezeti a videotechnikában. Az AIoT NVR mint tartományközpont, intelligens platformot és könnyen kezelhető alkalmazásokat biztosít, új ajtót nyitva ezzel az AIoT új korszakába.

Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben

Többféle lehetőség közül választhatunk a DS-K1T502-es szériában, hiszen összesen négyféle kialakításban érhető el a készülékház.

Smart Hybrid Light: Éjszakai képminőség, ahogy eddig senki se látta.

Pár éve már jelen van a videomegfigyelés szakterületén a fehér fény, az inframegvilágítás infra szűrővel kombinálva, az alacsony fényérzékenységű szenzorok, illetve a különböző hardveres és szoftveres képjavítási módszerek az éjszakai színes kép érdekében.

Hikvision eDVR eszközök

Zöld úton az energiahatékonyság felé!

Újgenerációs napelemes Hikvision megoldások

A napfény által működtetett Hikvision biztonsági kamerák könnyed telepítést kínálnak olyan helyeken is, ahol nehéz vagy szinte lehetetlen a rendszerek kiépítése. A Hikvision napelemes termékcsaládja folyamatosan növekszik, számos funkcióval és típussal bővül. Az újgenerációs napelemes termékek rugalmas kameralátószögeket, egyszerű telepítést és megbízható teljesítményt nyújtanak gyakorlatilag bárhol.

Júniusi Hikvision akció

Az akció 2023.06.30-ig, vagy a promóciós készlet erejéig érvényes.

Beléptetőkapu a Hikvision portfoliójában

Új piaci szegmensre lépve, integrált arcfelismerő (MinMoe) és QR kód olvasó technológiával rendelkező, „egykábeles”, 30/60 ember/perc áteresztési kapacitású, 12 millió nyitás-zárás munkamenet kiszolgálására képes, rozsdamentes acél házzal rendelkező okos-beléptetőkapukat dobott piacra.

Szintet lép a Hikvision ColorVu

A Hikvision bemutatta ColorVu technológiájának következő, a Super Confocal és Smart Hybrid Light innovációknak köszönhetően jelentősen fejlettebb fényérzékenységgel rendelkező generációját.

Tovább bővül a ColorVu család

A Hikvision két új sorozattal (összesen öt termékkel) egészíti ki ColorVu kameracsaládját.

Nagyobb biztonság és nyugalom a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kameráival

A veszélyes és szélsőséges környezetek egyedi biztonsági kihívásokat jelentenek, különösen az olyan eszközök esetében, amelyek könnyen megsérülhetnek, vagy akár tűz- vagy robbanásveszélyt is jelenthetnek a közelben lévő gyúlékony folyadékok vagy gázok miatt. A Hikvision a világ legzordabb környezetében is megbízhatóan védi az embereket és az eszközöket, ezért hozta létre a robbanásbiztos és korrózióálló kamer&

Hikvision újra teljes jogú ONVIF-tag

2022 szeptemberétől az amerikai jogszabályi környezet szigorának enyhülése lehetővé teszi, hogy a Hikvision teljeskörű tagja lehessen az ONVIF csoportnak. 

Újabb Hikvision hármas akció! 

Feldobjuk az őszt a Hikvision-nel! Ismét 20% kedvezményt adunk számos Hikvision termékre!

A Hikvision MiniVan ismét az országot járja! - Hamarosan megtekinthető lesz nálunk is!

A Hikvision idén is összegyűjtötte és népszerű MiniVan-jába sűrítette idei legújabb fejlesztéseit. Tavasszal Magyarországon indult országjáró körútra, amelynek keretein belül hamarosan elérkezik hozzánk is.

Bemutatkoznak a Hikvision új panorámakamerái

A Hikvision új panorámakamera-sorozatot dobott piacra, amely a nagy látószög mellett az integrált ColorVu technológiának köszönhetően élénk és színes képet biztosít szinte teljes sötétségben is (0,0005 lux).

Tripla Hikvision akció!

Nyár végi tripla akcióval várunk! Hikvision eszközeinkből most három termékkörből is kedvezményes áron vásárolhatsz!

Lehűtöttük az árakat! Két szuper akcióval enyhítjük a hőséget!

Itt a vakáció! A nyári hőségben mindenki valami hűvösre vágyik… Ezúttal TurboHD kamera és non-videó termék akció hozza az enyhülést!

Hikvision HeatPro hőkamera akció

Láss jól a sötétben is – most 15% kedvezmény jár egyes HeatPro hőkamerákra

Hikvision IP kamera promóció

A Hikvision elérhető árú, minőségi termékeit most még kedvezményesebben vásárolhatod meg: egyes IP kamerák május 1-től 15%-kal olcsóbban érhetőek el kínálatunkban.

FIGYELEM!

Február 22-én megszűnt a Hikvision Hik-online HiDDNS szolgáltatása és az iVMS-4500 mobil applikáció. Alternatívák a cikkben!

Hikvision ELLIPSE mozgásérzékelők

Egységes érzékelőválaszték mindenfajta igényhez!