Kérjük, jelentkezzen be!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jelen menüponthoz tartozó tartalmak csak előzetesen jóváhagyott regisztráció után tekinthetőek meg.

Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrációját gyorsan és könnyedén elvégezheti, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztráció esetén hozzájuthat kiegészítő anyagainkhoz, AMC termékvideóinkhoz, hasznos dokumentációinkhoz is.

Elfelejtett jelszó

Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe. Perceken belül elküldjük Önnek új jelszavát, amellyel ismét bejelentkezhet az oldalra.

Néhány vitathatatlan érv a Hikvision mellett

A Hikvision a világ első számú videómegfigyelő márkája, amely mára a piac legtöbb biztonságtechnikai megoldását nyújtó vállalata lett.

A 2001-ben alakult Hikvision, úttörőnek számít az innováció terén, éves bevételének jelentős hányadát fordítja kutatásra, fejlesztésre. A cég több mint 2000 fős mérnöki csapata dolgozik a legújabb technológiai újításokon. Széles termékpalettájának köszönhetően a márka a legkülönfélébb felhasználói igényeket képes kielégíteni. Világszerte több mint 25 ezer partnerével, a Hikvision a Föld legtöbb pontján elérhető. Köszönhetően a cég széles partneri hálózatának és a felhasználók lojalitásának, a Hikvision a piac legmegbízhatóbb videómegfigyelő márkájának számít.

A Hikvision termékek Magyarországon is népszerűek köszönhetően jó ár/érték arányuknak. Hazánkban az emberek a könnyen kezelhető megoldásokat keresik, amelyek kevés költséget emésztenek fel, használatuk pedig könnyen tanulható. A Hikvision ezeknek az igényeknek maximálisan eleget tesz. A gyártás során történő többlépcsős tesztelésnek köszönhetően, a Hikvision termékek meghibásodási aránya elenyésző.

Hikvision megfigyelőrendszerek világszinten:
  • 2008-as nyári olimpiai játékok helyszínein
  • Tibetbe tartó vonatokon
  • Shanghai Transrapid mágnes vasúton
  • Singapore építőipari projektek 7 millió dollár értékben
  • Koreai város védelmi projektek 1,8 millió dollár értékben
  • New York-i lakásvédelmi projektek
  • a nürnbergi pályaudvaron
  • iráni bankokban
  • Brazil minisztériumokban
  • a brazíliai 2014-es labdarúgó Világbajnokság alatt több stadionban és a Brazília BRT MOVE autóbusz-állomásain.

A Hikvision kamerák precízen működnek kedvezőtlen fényviszonyok között is, akár a 40m távolságból rögzített képek is jó minőségűek.

Végül, de nem utolsó sorban a Hikvision termékek minden esztétikai igényt kielégítenek, eszközeik letisztultak. Kiválóan illeszkednek bármilyen lakókörnyezethez. Mindezek értelmében bátran ajánlhatod ügyfélkörödnek a márka termékeit, garantáljuk, hogy elégedettek lesznek.

Újdonságok

Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel!

A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

2018.04.18.